İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları
İhtiyaç kredisi faiz oranları ile önceden hazırlık yaparak doğru bankayı bulabilir ve ihtiyaçlarınızı uygun ekonomik şartlarda giderebilirsiniz.
İhtiyaç Kredisi Ne İçindir
İhtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilerin birçok amaçla bunu yaptıkları görülebilir. Eğitim, borç ödeme, istenen bir eşya satın alma gibi nedenler sıralanabilir. Yani bir ihtiyacınızı gideren ve nakit sağlayan kredilerdir. Bu kredilerin çıkması için bankalar bazı şartlar koyar. Örneğin kredi notu bunlardan biridir. Gelir belgesi, gelir belgesi gösterilemiyorsa gelir olduğuna dair başka bir belge bunlara eklenebilir. Ancak kredi çekmek isteyen kişi de bankalar arasından seçim yapmalıdır. Yani her banka farklı faiz oranı ile hizmet verdiği için aralarından seçim yapmak önem kazanır.
Düşük Faiz Belirleyici Midir?
Banka ihtiyaç kredisi faiz oranları her zaman belirleyici değildir. Yani bir bankadan kredi çekmeden önce faiz oranı düşük olması yanında masraflara bakmak da kritik bir konudur. Eğer faiz düşük olduğu halde masraflar eklendiğinde geri ödeme toplamı diğerine göre fazlasysa o zaman banka seçerken biraz daha yüksek faizli olana bakılabilir.
Bazı Bankaların İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları
Bazı bankalardaki ihtiyaç kredisi faiz oranları belirtilirse, 3 aydan 48 aya kadar vadeli olarak şu oranlar görülecektir:
- %1,30 faiz oranı -Vakıfbank VakıfBank Kuruluş Yıl Dönümü Kredisi
- %1,35 faiz oranı- ICBC Turkey Hesaplı Kredi
- %1,37 faiz oranı- Ziraat Bankası Ziraat Kredi Paketi
- %1,39 faiz oranı- ING Bank Kişiye Özel Faiz Oranlı ihtiyaç Kredisi
- %1,39 faiz oranı- Garanti Bankası Bahar Kredisi
- %1,39 faiz oranı- İş Bankası Nisan Ayı İhtiyaç Kredisi
- %1,45 faiz oranı- Alternatif Bank Bahar Kredisi
- %1,47 faiz oranı – Fibabanka Yıldız Kredi
- %1,49 faiz oranı- Deniz Bank Web’de Kredi
- %1,66 faiz oranı -Şekerbank Özgür Kredi